Wednesday 14 August 2013

Someday my prince will come It's certain as the sunrise

Цікаво, чи хтось задумувався над тим, що дракон, якого принц змушений побороти в тяжкім двобою - це сама принцеса? Ну не так буквально, звісно!
Цей дракон - це усі страхи, депресивні та негативні думки, марне очікування, погані звички, самотність, занижена самооцінка, турботи, проблеми... За ті недовгі 18 років з цього усього виростає великий і злий дракон, який нападає на кожного, хто хоче прибрати принцесу до своїх рук. І жодна голівудська усмішка, 8 кубиків пресу чи унікальна зачіска не дадуть принцу фори у бою. Дракон зможе програти лише наполегливості, сміливості та розуму принца. Тільки б'ючись раз за разом, падіння за падінням, удар за ударом, викинувши на смітник тисячі мечів, списів, револьверів та отрут (всю зброю надає принцеса, не сумнівайтесь, зброї їй не шкода) у принца є шанс повалити величезного дракона. Тоді він врятує принцесу від неї самої, від того внутрішнього дракона, який не підпускає нікого близько до її серця.
А переможцю усі лаври, рука, серце, розум принцеси, і як приємні бонуси: віра, кохання, поцілунки, обожнювання, турбота, борщі та діти. Для принцеси він тепер не просто принц, він король і бог, сонце і зорі, єдинороги і шоколадка "Rittersport"...
В принцесі я не сумніваюсь, принцу вона віддасть все, що має і не має, а ось чи захоче принц, побачивши всього того дракона зсередини, залишитись з принцесою? Півзавдання - перемогти дракона, а інші півзавдання - не злякатись його і поцілувати врешті-решт винуватицю шрамів.
Хочеться порадити принцесам не годувати своїх драконів, хай посидять на дієті. А принцам побажати сміливості і наполегливості. "Боріться і побороте!" (Очевидно, Тарасу Шевченко не раз довелось зіткнутись з драконом)



No comments:

Post a Comment